Zwolle Sport is jarig

dinsdag 17 september - 09:15

Beste sporter,

Het is komend(e) week(end) weer zover. Dan komen de meeste teams of individuele sporters van jouw sportvereniging weer in actie in het Zwolse. Op het veld, de baan, zaal of waar dan ook. Het is allemaal geregeld. Dat lijkt een gewone zaak, maar is en blijft toch wel heel bijzonder.

Want dankzij al die sportliefhebbers gaat en draait jouw sportclub of jouw sportbedrijf maar door en door en door. Daar mag je volgens ons best trots op zijn en dat mag iedereen in Zwolle weten toch?

Eén jaar

En dat kan. Want er is Zwolle Sport, hét online sportplatform voor de top- en breedtesport en sportevenementen in Zwolle. Bedoeld voor de sportliefhebber en -beoefenaar. Wij zijn de redactie van Zwolle Sport en brengen je Zwolle Sport maar wat graag onder de aandacht. Dat doen we al via de media, in nieuwsbrieven en op de social mediakanalen en nu richten wij ons op jou. En dat doen we juist nu, want Zwolle Sport bestaat vandaag precies één jaar!

Op een rijtje
Op onze website kun je alles lezen over het ontstaan van Zwolle Sport. Voor nu zetten we even op een rijtje wat Zwolle Sport voor jou en je sportvereniging of sportbedrijf kan betekenen. Wil je meteen in actie komen? Klik dan op de homepage rechts op ontdek meer.

Bij Zwolle Sport draait het allemaal om de agendafunctie. We geven de Zwolse sportbeoefenaar en -liefhebber een helder en actueel sportoverzicht van wat er allemaal te doen én te zien is op sportief gebied in Zwolle.

Gratis

Je kunt als sportvereniging zelf gratis content, een agenda-item of je aanbod plaatsen. Dat laatste is vooral van belang voor (commerciële) sportaanbieders. Daarnaast vind je op Zwolle Sport nieuws, verslagen en sportverhalen. En niet te vergeten de Gouden Sportkoers, waar Zwolse sporttalenten in vermeld worden.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar zwollesport.nl en registreer je.
  2. Met je inlog kun je heel eenvoudig content plaatsen, die de redactie vervolgens goedkeurt.
  3. Scoor een enorm bereik met je agenda-item, nieuws of aanbod.
  4. Laat je inspireren door alles wat er te doen en te zien is op sportief gebied in Zwolle.
  5. Maak zwollesport.nl nog bekender en draag het binnen en buiten je vereniging uit. Je kunt zelfs partner worden van Zwolle Sport!

Dus beweeg je snel naar onze website. Heb je toch nog vragen? Mail dan de redactie op info@zwollesport.nl.

We wensen je een sportief seizoen toe met heel veel Zwolle Sport.

Team Zwolle Sport

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen