Zomerstop voor Zwolle Sport

Ontwerp zonder titel 34

woensdag 24 juli - 17:55

Net zoals veel sportclubs in Zwolle, kent Zwolle Sport de komende periode een korte zomerstop. Dat betekent dat we vanaf vrijdag 26 juli tot maandag 12 augustus als redactie geen nieuwsberichten, agenda-items of andere content op Zwollesport.nl publiceren. Uiteraard is het wel mogelijk om zelf agendaberichten of andere info te plaatsen.

Terug te blikken

De zomerstop geeft ons als Zwolle Sport, ook de gelegenheid om kort terug te blikken. Onder aanvoering van SportService Zwolle lanceerden we ongeveer een jaar geleden Zwolle Sport, hét online sportplatform voor de top- en breedtesport en sportevenementen in Zwolle.

Volop ruimte

Centraal stonden en staan een breed Zwols sportaanbod en een rijk gevulde sportagenda, want er is zoveel te zien en te beleven als het gaat om sport in Zwolle. Daarnaast is er op Zwollesport.nl ook volop ruimte voor nieuws, rubrieken en andere sportinfo.

Veel plezier

“We hebben met Zwolle Sport en goed eerste jaar achter de rug en we merken dat ons online sportplatform steeds meer bekend wordt bij sportclubs, aanbieders van sportevenementen en zeker ook bij sportliefhebbers. In augustus gaan we dan ook met veel plezier verder werken aan het nog beteren bekender maken van Zwolle Sport”, aldus manager SportService Zwolle Martijn Mellema.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen