Uitzwaaiwedstrijden Oranje Hockey komen dichterbij

vrijdag 12 juli - 14:23

Zowel de Nederlandse hockeyheren en -dames komen naar Zwolle. Komende week worden bij Hockeyclub Zwolle vier uitzwaaiwedstrijden georganiseerd voor de Nederlands hockeyteams. Het zijn de laatste duels voor vertrek naar de Olympische Spelen in Parijs. Het Nederlands dames elftal speelt in Zwolle twee wedstrijden tegen Japan, terwijl de heren het opnemen tegen India.

De Oranjedames treden op zondag 14 juli om 15.00 uur en op dinsdag 16 juli om 17.00 uur aan. De heren spelen dinsdag 16 juli om 19.30 uur en op donderdag 18 juli om 19.00 uur. 

Voor het bijzondere evenement zijn ruim 100 vrijwilligers per dag in touw om de uitzwaaiwedstrijden soepel te kunnen laten verlopen. Zoals de begeleiding van de bezoekers en het verder ondersteunen bij het organiseren van de uitzwaaiwedstrijden.

Voorbereidingen 

Er wordt heel wat werk verzet om de accommodatie gereed te maken voor de uitzwaaiwedstrijden van Oranje. De hoofdtribune is schoongespoten, er is een extra  tribune geplaatst. Ook worden de velden gereinigd, de groenstroken netjes gemaakt en  zijn er zichtschermen geplaatst.


Voor tickets, meer informatie en de nieuwsbrief bekijk de website van hockeyclub Zwolle.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen