Toch promotie voor Be Quick'28

maandag 17 juni - 01:52

Het is Be Quick'28 dan toch gelukt. Zaterdag werd in Wolvega op de finaledag Rijperkerk met 2-1 verslagen. Dat betekent na de degradatie van vorig seizoen de terugkeer naar de tweede klasse.

Het was zaterdag een dikverdiende zege voor de ploeg van trainer Kelvin Bonhof. Toch stond het met rust 0-1. Lammert van Althuis scoorde in de eerste beste aanval voor de Friezen.

Matchwinnaar

In de tweede helft bleef Be Quick'28 de voetballende oplossing zoeken en was het eerst Roy van der Stouwe die de gelijkmaker maakte. Hugo Winkeler kroonde zich tot de matchwinnaar door de 2-1 fraai binnen te werken. Be Quick'28 voetbalde het duel redelijk eenvoudig uit, ook omdat Rijperkerk het allemaal niet meer kon opbrengen.

En zo is Be Quick'28 weer tweedeklasser en dat werd zowel in Wolvega als in Zwolle goed gevierd.

(Foto: Be Quick'28)