Sportacrobatiek Zwolle vertegenwoordigt Nederland op Wereld Acrogymnastiek Kampioenschap in Portugal

dinsdag 10 september - 22:06

Zwolle, 10 september 2024 – De damesgroep 13-19 van SAZ Zwolle, bestaande uit Indy van Maanen, Sanne van Dalfsen en Janelle Koster, vertegenwoordigt Nederland op het Wereld Acrogymnastiek Kampioenschap 2024 in Guimarães, Portugal. Onder begeleiding van coaches Lisanne Pronk en Suzanne Mondria vertrok het team zondag naar het evenement, dat plaatsvindt van 12 tot 15 september.

Zwolle, 10 september 2024 – Met veel enthousiasme kondigen we aan dat de getalenteerde damesgroep 13-19 van SAZ Zwolle, bestaande uit Indy van Maanen, Sanne van Dalfsen en Janelle Koster, Nederland zal vertegenwoordigen op het Wereld Acrogymnastiek Kampioenschap (WAGC) 2024. Dit prestigieuze evenement vindt plaats van 12 tot 15 september in Guimarães, Portugal, en brengt de beste acrobatische gymnasten van over de hele wereld samen.

Het Nederlandse team, dat zich maandenlang heeft voorbereid onder leiding van hun coach Lisanne Pronk en Suzanne Mondria, vertrok afgelopen zondag naar Portugal. De damesgroep heeft zich bewezen door hun toewijding en talent en kijkt ernaar uit om te schitteren op het internationale podium. Hun deelname aan het WAGC is een belangrijke stap in hun sportieve carrière en biedt hen de kans om zich te meten met de wereldtop.

We zijn ontzettend trots op hun prestaties tot nu toe en wensen hen veel succes tijdens het kampioenschap. We kijken uit naar hun geweldige optreden en zijn ervan overtuigd dat ze Nederland met trots zullen vertegenwoordigen.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen