Snowsport Zwolle organiseert open dag: unieke kans om te wintersporten in Zwolle

Kids club Snowsportszwolle

dinsdag 15 oktober - 22:22

Voor de liefhebbers van wintersport en iedereen die nieuwsgierig is naar skiën of snowboarden, is er goed nieuws: Snowsport Zwolle organiseert op zaterdag 26 oktober een open dag vol actie en plezier. 

Deze dag biedt de perfecte gelegenheid om kennis te maken met trainers en het brede aanbod aan lessen en activiteiten bij de club. Of je nu een doorgewinterde skiër bent of juist voor het eerst op de latten wilt staan, bij Snowsport Zwolle is er voor elk niveau en elke leeftijd wat te beleven.

Borstelbaan

Snowsport Zwolle is dé plek voor wintersport in de regio. Ze bieden lessen en trainingen aan voor zowel skiën als snowboarden, en heeft ervaren instructeurs die je helpen om de techniek onder de knie te krijgen. Het mooie is dat je hier het hele jaar door kunt trainen, ongeacht de weersomstandigheden. 

De club beschikt over een moderne borstelbaan die het mogelijk maakt om in alle seizoenen de sneeuwervaring na te bootsen. Dit maakt Snowsport Zwolle een uitstekende voorbereiding op je wintersportvakantie, maar ook een leuke manier om sportief bezig te zijn.

Naast de reguliere lessen en trainingen, organiseert Snowsport Zwolle ook verschillende evenementen, zoals clubkampioenschappen, clinics, en natuurlijk de jaarlijkse open dag.

Kennis te maken

De open dag van Snowsport Zwolle, die op 26 oktober plaatsvindt, belooft een dag vol activiteiten en wintersportplezier te worden. Iedereen is welkom, van jong tot oud, en van beginner tot gevorderde.
Tijdens deze dag kun je onder begeleiding van de instructeurs gratis proeflessen volgen op de borstelbaan. Dit is een geweldige kans om kennis te maken met de technieken van het skiën en snowboarden, en om te ervaren hoe het is om op de baan te staan.

Hier zijn een paar hoogtepunten van wat je kunt verwachten:

  • Gratis proeflessen (wel van te voren inschrijven).
  • Demonstraties van ervaren skiërs en snowboarders.
  • Materiaaladvies.
  • Kinderactiviteiten. 

Praktische informatie

De open dag van Snowsports Zwolle is op zaterdag 26 oktober van 13:00 tot 20:00. De toegang is gratis, maar als je een proefles wil volgen moet je je wel aanmelden. Aanmelden kan via hier: snowsportszwolle.nl.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen