Landstede Sportcentrum opent deuren

vrijdag 30 augustus - 09:00

De Open Dag van het Landstede Sportcentrum vindt zaterdag 31 augustus plaats. Deze middag spelen zowel de mannen van de Hammers alsook de dames van Djopzz VC Zwolle topvolleybal een thuiswedstrijd. Daarnaast worden er diverse aansprekende activiteiten georganiseerd voor jongeren van 6 tot en met 14 jaar, in en rondom het Landstede Sportcentrum.

Het parkeerterrein van het Landstede Sportcentrum wordt omgetoverd tot een festivalterrein met een foodcourt en diverse aansprekende activiteiten. Zo zijn er diverse urban sports te beleven zoals BMX, calisthenics en freestyle voetbal.

In de binnenzalen van het sportcentrum worden samen met de korfballers van Oranje Zwart, Volleybal Club Zwolle, ZAC Basketbal en ZBC Badminton diverse instuifclinics georganiseerd. Ook is er een heuse Lasergame Arena.

Oefenduels

Om 13.00 uur speelt Zwolle Topvolleybal een oefenduel tegen VV Utrecht, gevolgd door de basketbalwedstrijd Landstede Hammers tegen ZZ Feyenoord Basketball om 16.00 uur. De open dag vangt aan om 12.00 uur, is rond 18.00 uur afgelopen en is gratis te bezoeken.

Voor een verdere update en meer informatie, houd de socials van Landstede Sportcentrum in de gaten of kijk op de website.

Deel artikel:

Partners van Zwolle Sport

Ook partner worden? Lees hier wat we voor elkaar kunnen betekenen